default-image

Διαμαρτυρήθηκε στην ΕΟΚ ο Εργοτέλης

Μπάσκετ
Διαμαρτυρήθηκε στην ΕΟΚ ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η  διαιτησία των Καρακάση και Κρεσταινίτη στον αγώνα  του Εργοτέλη με το Αιγάλεω, προκάλεσε την έγγραφη διαμαρτυρία της ομάδας του Ηρακλείου  στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στην οποία και αναφέρει όλα όσα σφύριξαν οι δύο διαιτητές εις βάρος της κρητικής ομάδας.

Το κείμενο της επιστολής:

«Αγαπητοί κύριοι,

H ομάδα μας θέλει να εκφράσει την αηδία της για τα όσα αντιμετωπίσαμε χθες το βράδυ στο γήπεδο του Αιγάλεω.

To διαιτητικό δίδυμο Καρακάση - Κρεσταινίτη , αξιολογημένοι αμφότεροι για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, με τη συνολική στάση τους στο γήπεδο, διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα σε βάρος της ομάδος μας.

Ζήσαμε μοναδικές στιγμές με πλήθος από αντιαθλητικά φάουλ - κτυπήματα σε αθλητές μας, που «διέλαθαν» της διαιτητικής προσοχής και αισθανθήκαμε πραγματικά ότι μάλλον σε λάθος γήπεδο είχαμε έλθει. Ούτε σε αγώνα αμερικάνικου φούτμπολ θα ήταν ανεκτές τέτοιες φάσεις.

Πιστεύουμε αληθινά ότι μόνο μέσα από την καθημερινή δουλειά προπονητών, παικτών και την απόδοση τους μέσα στα γήπεδα πρέπει να κρίνονται οι αγώνες.

Συμμετέχουμε στην κατηγορία για πέμπτο έτος, πληρώνοντας δυσβάσταχτα κόστη σε σχέση με τους αντιπάλους μας στο κέντρο και δεν ανεχόμαστε να μπαίνουμε στο γήπεδο σαν πρόβατα για σφαγή.

Συμπεριφορές από αντιπάλους αθλητές, παράγοντες και ιδιαίτερα από διαιτητές σαν τους χθεσινούς δεν μπορεί να περνούν ατιμώρητες.

Ζητάμε σεβασμό στην αξιοπρεπή πορεία που χαράζει ο σύλλογος μας. Μη μας τιμωρείτε έτσι γιατί αγαπάμε το μπάσκετ στην επαρχία.

Θα σας αποστείλουμε το dvd με τις φάσεις του αγώνα και παρακαλούμε ιδιαίτερα να μην

Παρακαλούμε θερμά όπως οι  κ.  Καρακάσης και Κρεσταινίτης δεν ξαναοριστούν σε αγώνα της ομάδας μας.

Ελπίζοντας να είναι η πρώτη και τελευταία φορά που διαμαρτυρόμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News