default-image

«Πέρασε» και από το «Άνφιλντ» η Τσέλσι!

Ποδόσφαιρο
«Πέρασε» και από το «Άνφιλντ» η Τσέλσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τσέλσι νίκησε με 2-1 και με ανατροπή την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», συνεχίζοντας έτσι να είναι πρώτη στην βαθμολογία και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και όντας αήττητη τις πρώτες 11 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Λίβερπουλ έμεινε στους 15 βαθμούς και έκανε την τρίτη ήττα της μέσα σε μια εβδομάδα.

Oι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με 1-0 στο 9΄ από το γκολ του Εμρέ Τζαν, το οποίο ήταν το πρώτο του Γερμανού μέσου για την Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο 14΄ η Τσέλσι ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γκάρι Κέιχιλ. Ο Ντιέγκο Κόστα πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Τέρι την δεύτερη και ο Μινιολέ απέκρουσε, αλλά στην συνέχεια της φάσης ο Κέιχιλ σούταρε πάνω στον Βέλγο τερματοφύλακα, με τον παίκτη της Λίβερπουλ να μην μπορεί να μαζέψει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Στο 67΄ο Ντιέγκο Κόστα πέτυχε το 2-1 για την Τσέλσι και αυτό ήταν το 10ο γκολ του Βραζιλιάνου, πολιτογραφημένου, Ισπανού.

Οι «κόκκινοι» στο 87΄έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν για πέναλτι που έκανε με το χέρι του ο Γκάρι Κέιχιλ σε σουτ του Στίβεν Τζέραρντ. Η Λίβερπουλ στα τελευταία λεπτά του ματς «έψαξε» το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς να το καταφέρει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News