default-image

Η μάχη των νήσων Κομόρων στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Η μάχη των νήσων Κομόρων στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοχάμεντ Γιουσούφ VS Μοχάμεντ Μπεν. Εργοτέλης εναντίον Βέροιας, με τη μονομαχία των δύο «κολλητών» διεθνών με τις νήσους Κομόρες να συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Τα δύο φιλαράκια θα είναι αντίπαλοι για ενενήντα λεπτά και θα τα δώσουν όλα για να σκοράρουν ή για να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Ο Μπεν της Βέροιας και ο Γιουσούφ του Εργοτέλη κάνουν πολύ καλή παρέα, όχι μόνο επειδή είναι συμπατριώτες, αλλά και γιατί ήταν συμπαίκτες στη Χάβρη (2007-10) και στη Βαν (2011-2013).

Μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ της Βέροιας, την περασμένη σεζόν, είχε αναλάβει το περασμένο καλοκαίρι να ψήσει τον Γιουσούφ να υπογράψει στους Ημαθιώτες, αλλά ο φίλος του προτίμησε την ομάδα της Κρήτης, στην οποία μάλιστα συμφώνησε ως το καλοκαίρι του 2016.

Πέραν του συγκεκριμένου μπρα-ντε-φερ, ο Μπεν είναι φέτος μεταξύ πάγκου και εξέδρας και μπορεί να μετρά δύο γκολ και δύο ασίστ σε έξι ματς (στα μισά βασικός), αλλά δεν έχει δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Μην ξεχνάμε πως οι Κάμπορα, Καλτσάς και Ντουμίτρου έχουν «καπαρώσει» τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Από την άλλη πλευρά, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν πάρα πολλά από τη φετινή αποκάλυψη της Super League, τον Γιουσούφ (8 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ). Μην ξεχνάμε πως είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Κρητικών, από τα πόδια του ξεκινά η ανάπτυξη και σε αυτόν ποντάρει πολλά ο Παύλος Δερμιτζάκης στο δημιουργικό κομμάτι.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News