default-image

Εκτός ο Μήτρογλου και εκπλήξεις από Ρανιέρι

Αθλητισμός
Εκτός ο Μήτρογλου και εκπλήξεις από Ρανιέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε τις τελικές επιλογές του για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας με τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Euro 2016 αλλά και το φιλικό της Τρίτης 18 Νοεμβρίου με τη Σερβία στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ο Ιταλός τεχνικός άφησε εκτός 23άδας τον Κώστα Μήτρογλου, κάλεσε για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό της ΑΕΚ, Μιχάλη Μπακάκη, διατήρησε - από την προεπιλογή των «λεγεωνάριων» - τον Φάνη Γκέκα, ενώ «έκοψε» από αυτήν τον τραυματία Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους Παναγιώτη Ταχτσίδη και Κώστα Σταφυλίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη εκτός Εθνικής είχε τεθεί ο Γιώργος Σαμαράς, με τους Καρέλη, Αθανασιάδη, Γκέκα και Σαλπιγγίδη να είναι οι «καθαρόαιμοι» επιθετικοί, στον αγώνα με τα Νησιά Φερόε στον οποίο η Ελλάδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, την πρώτη της στον 6ο προκριματικό όμιλο του Euro 2016.

Οι διεθνείς στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Χολέμπας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News