default-image

Αισιόδοξοι στον Πλατανιά ενόψει Λεβαδειακού

Ποδόσφαιρο
Αισιόδοξοι στον Πλατανιά ενόψει Λεβαδειακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Γιάννης Χριστόπουλος, στις δηλώσεις για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, έκανε ένα απολογισμό για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του, δηλώνοντας ότι: “Δεν πλέω σε πελάγη ευτυχίας, ούτε είμαι απογοητευμένος”…

Ο τεχνικός του Πλατανιά έδειξε να υπολογίζει αρκετά τους Βοιωτούς, στάθηκε στις δυσκολίες που αναμένεται να έχει η αναμέτρηση, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα.

Πιο αναλυτικά είπε:

“Όσο περνάει ο χρόνος γινόμαστε και καλύτεροι. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε τον ΠΑΣ αλλά το έχουμε ήδη ξεχάσει το ματς αυτό.

Πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Λιβαδειά.

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και ομαδικά και ατομικά. Δεν πλέω σε πελάγη ευτυχίας αλλά ούτε είμαι απογοητευμένος με την πορεία μας.

Με χαροποιεί οτι μέσα από την ατομική μας βελτίωση έρχεται σταδικά και η ομαδική.

Το ματς της Κυριακής θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου. Έχει δυναμώσει ο Λεβαδειακός τον τελευταίο καιρό.

Θα γίνει ένα δυνατό ματς και ας κερδίσει ο καλύτερος. Το γεγονός οτι έχει κρατήσει τον περυσινό του προπονητή, που έχει μάθει πλέον καλά την ομάδα, είναι σημαντικό γιατί αρχίζει και βελτιώνεται και παίρνει θετικά αποτελέσματα. “Εχει ποιότητα και δυναμισμό και πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Βέβαια αδυναμίες υπάρχουν. Θα είναι ένα ματς τακτικής και δύναμης”, τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News