default-image

Ρονάλντο: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος όλων των εποχών»

Ποδόσφαιρο
Ρονάλντο: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος όλων των εποχών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε στα χέρια του το «Χρυσό Παπούτσι» και εξέφρασε και πάλι τη φιλοδοξία του να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πρώτος σκόρερ στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι» για τρίτη φορά στην καριέρα του.

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κέρδιζα αυτό το βραβείο. Επίσης, την οικογένειά μου, που είναι πάντα δίπλα μου, τους φιλάθλους και τη Ρεάλ που μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνίζομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και να κερδίζω τέτοια βραβεία. Σημασία έχει η ομάδα, αλλά και τα ατομικά βραβεία μου αρέσουν επίσης», τόνισε αρχικά.

«Για μένα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο αυτό με όλους που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Ρεάλ. Νιώθω ότι ο κόσμος με αγαπά και θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να πετυχαίνω γκολ και να δίνω ασίστ, για να μείνω πολλά χρόνια στη Ρεάλ. Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου στη Ρεάλ και μετά, στα 33 μου, θα δούμε αν ο πρόεδρος θέλει να με κρατήσει μερικά χρόνια ακόμη. Ελπίζω να παίξω πάνω από τα 33 μου. Νιώθω ακόμη νέος», πρόσθεσε.

«Δεν θέλω απλώς να είμαι ο καλύτερος παίκτης στην Πορτογαλία. Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να τα καταφέρω. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να βλέπω τους αριθμούς μου κι αν θα είμαι μεταξύ των κορυφαίων, θα νιώθω καλά», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News