default-image

Οίδημα υπέστη ο Ραζής, αμφίβολος με Αρκαδικό

Μπάσκετ
Οίδημα υπέστη ο Ραζής, αμφίβολος με Αρκαδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν αποδείχτηκε σοβαρός ο τραυματισμός του Χριστόφορου Ραζή στο γόνατο καθώς μετά τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι υπέστη οστικό οίδημα και θα μείνει για λίγες ημέρες εκτός δράσης.

Ο γκαρντ του ΟΦΗ τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό το περασμένο Σάββατο και αγωνίστηκε μόλις πέντε λεπτά, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του και στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αρκαδικό στο ΒΑΚ.

Ο Ραζής αναφερόμενος στον τραυματισμό του τονίζει πως «έγινε μια σύγκρουση στο πρώτο δεκάλεπτο. Ενοιωσα πόνο και βγήκα έξω. Δοκίμασα στο ημίχρονο, αλλά και πάλι οι ενοχλήσεις ήταν έντονες. Τελικά αποφασίσαμε να μην αγωνιστώ στο υπόλοιπο του αγώνα με τον Εθνικό».

Για την ήττα του ΟΦΗ στο παιχνίδι αυτό ο Ραζής ανέφερε ότι «είναι κρίμα που χάσαμε το παιχνίδι. Η ομάδα πάλεψε πολύ. Τα είπε και ο κόουτς για το τι ακριβώς συνέβη. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Αρκαδικό το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Παίζουμε στο γήπεδο μας και με την βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αν ο ίδιος μπορέσει να αγωνιστεί, τόνισε ότι «είναι νωρίς να πούμε ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι θέλω πολύ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News