default-image

Μέγας χορηγός της ΕΠΣΗ η Championsbet

Ποδόσφαιρο
Μέγας χορηγός της ΕΠΣΗ η Championsbet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την χορηγική συνεργασία της για την φετινή αγωνιστική περίοδο, με την στοιχηματική εταιρεία Championsbet ανακοίνωσε η ΕΠΣΗ.

Η Championsbet θα ενισχύσει το ταμείο αρωγής της ΕΠΣΗ ενώ συνολικά διαθέτει το ποσό των 10.000 ευρώ. Επίσης, δίνει το όνομά της σε Α1 και Α2 Κατηγορία, οι οποίες αποκτούν πλέον ονοματεπώνυμο! Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Η ΕΠΣ Ηρακλείου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Championsbet, μία εκ των κορυφαίων νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα και η οποία αποτελεί πλέον τον επίσημο μέγα χορηγό της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας είναι διάρκειας επτά μηνών, δηλαδή λήγει με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Πέραν των οικονομικών ανταλλαγμάτων, ο χορηγός αναλαμβάνει επίσης και την οικονομική ενίσχυση του ταμείου αρωγής της ΕΠΣ Ηρακλείου, με το ποσό των 2000 ευρώ.

Το συνολικό ποσό που η ΕΠΣ Ηρακλείου θα εισπράξει από την Champions Bet θα είναι 10000 ευρώ.

Εκτός των οικονομικών ανταλλαγμάτων που η ChampionsBet θα χορηγήσει στην ΕΠΣ Ηρακλείου, σημαντικά θα είναι και τα οικονομικά οφέλη των σωματείων της ΕΠΣ Ηρακλείου που θα συνεργαστούν με την χορηγό εταιρεία, βάσει του γνωστού χορηγικού προγράμματος που η ΕΠΣΗ έχει δημιουργήσει.

Βασικό στοιχείο της συνεργασίας είναι η μετονομασία των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ Α1 και Α2 Κατηγορίας σε «Πρωτάθλημα CHAMPIONSBET Α1» και «Πρωτάθλημα CHAMPIONSBET Α2»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News