default-image

Τρία προβλήματα για Γκατούζο

Αθλητισμός
Τρία προβλήματα για Γκατούζο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη σημερινή προπόνηση άνοιξε τον εβδομαδιαίο κύκλο της προετοιμασίας του ο ΟΦΗ ενόψει Ξάνθης. Η ψυχολογία είναι σε καλά επίπεδα μετά την ισοπαλία στην Κομοτηνή, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να συγκεντρωθούν από τώρα στο προσεχές παιχνίδι, τονίζοντας ότι θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας και θα πρέπει να είναι απολύτως έτοιμοι για να ανταποκριθούν.

Τα προβλήματα δε λείπουν για την τεχνική ηγεσία, καθώς οι Άρτολα και Περογαμβράκης ήταν ξανά εκτός. Ο ηρακλειώτης στράικερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως όλα δείχνουν ότι δε θα είναι έτοιμος για το Σάββατο.

Ο Ισπανός δεν έχει ξεπεράσει οριστικά τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και παρόλο που απέφυγε την υποτροπή στην Κομοτηνή, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και ίσως προφυλαχθεί. Νοκ-άουτ έχει τεθεί ο Κάλαiτζιτς, που έχει ξεκινήσει ήδη το αρχικό στάδιο αποθεραπείας στο Βελιγράδι, καθώς μετέβη στην πρωτεύουσα της Σερβίας για να περάσει μερικές μέρες με την οικογένεια του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News