default-image

Οι προπονητές μας, προτιμούν το ψαράκι

Αθλητισμός
Οι προπονητές μας, προτιμούν το ψαράκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει ανοίξει τις σχέσεις μεταξύ συναδέλφων ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν Ντελ Κάμπο, κοινώς Μίτσελ! Ο προπονητής του Ολυμπιακού με τις τόσο καλές σχέσεις και επαφές επικοινωνίας -συχνά και με SMS- που έχει με προπονητές άλλων ομάδων του πρωταθλήματος, έφερε νέες -καλές- συνήθειες στην ποδοσφαιρική αγορά, που τις ακολουθούν όσοι έχουν ανοικτούς ορίζοντες στη σκέψη τους και δεν τους τρώνε τα κωλύματα ή η σκιά της σκοπιμότητας.

Τι λέτε, δεν ταιριάζουν να κάνουν και παρείτσα ο Τζενάρο Γκατούζο και ο Παύλος Δερμιτζάκης; Μάθαμε ότι την ξεκίνησαν ήδη! Ζουν, ως μοναδικές ειδικότητες του χώρου, στην ίδια πόλη, σε επίπεδο Σούπερ Λίγκα.

Ανοιχτόκαρδοι και οι δυο, με ευρείες αντιλήψεις και με κοινό το πέρασμα τους από τον πάγκο του ΟΦΗ. Μπορεί να μιλάει ο ένας στον άλλο, για θέματα που δεν μπορούν να εκφράσουν με κανέναν άλλον, απέναντι τους. Την κάνανε την αρχή και είναι σημαντικό! Όχι σαν κάποιους άλλους που είχαν ένα γεια από απόσταση κάποιων χιλιομέτρων. Άλλωστε, οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά στο φιλικό των δύο ομάδων πριν μερικούς μήνες στο Παγκρήτιο Στάδιο. Τα… κενά λεπτά που πάντα υπάρχουν πριν τη σέντρα, οι δύο τους είχαν εγκάρδιο τετ-α-τετ στα αποδυτήρια.

Έτσι κι αλλιώς η πόλη έχει σούπερ καφετέριες και κυρίως εκπληκτικές ψαροταβέρνες που είναι η μεγάλη γνωστή αδυναμία του Τζενάρο. Κι ο Παύλος από δημόσιες σχέσεις, ποτέ δεν λέει όχι!

 -Το ψαράκι, προτιμάνε σίγουρα! Κάνει σε όλους καλό και ένα παραπάνω στους προπονητές!

Το καφεδάκι των «Δικεφάλων» στο … Mikel !

Δυναμική και πολύ οργανωμένη είναι η κίνηση του έτερου πόλου που διεκδικεί τα ηνία του πρωταθλήματος και εν γένει του ποδοσφαίρου. Φυσικά και δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, για επικείμενες ενέργειες βάσει σχεδιασμών.

Το συμπέρασμα προκύπτει από τις χαλαρές συζητήσεις που έγιναν την παραμονή του αγώνα Εργοτέλης-ΠΑΟΚ στο "Mikel 2", στο τραπεζάκι που βρέθηκαν για καφέ κερασμένο από τον Τζώρτζογλου, οι Ιάκωβος Αγγελίδης, Ζήσης Βρύζας και Μάκης Γκαγκάτσης!

Παραδοσιακή επίσκεψη του γόνου του κουμπάρου. Ήταν και πολύ κοντά στο "Galaxy" που είχε καταλύσει η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά».

-Το μόνο «αρνητικό» για... παρααθλητικά κείμενα, ήταν ότι το "Mikel" δεν προσφέρει, ως τώρα οινοπνευματώδη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News