default-image

Στηρίζει Ρανιέρι η ΕΠΟ, αλλά...

Ποδόσφαιρο
Στηρίζει Ρανιέρι η ΕΠΟ, αλλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε νέα διάψευση ύπαρξης ζητήματος αποχώρησης του Κλαούντιο Ρανιέρι από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας προέβη - «με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων» - η ΕΠΟ, η οποία, πάντως, δεν έκανε κανένα λόγο για την... ταμπακέρια.

Δηλαδή για το γεγονός ότι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έβγαλε στη... σέντρα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή - είχε δηλώσει ότι τις επιλογές των προπονητών στις μικρές εθνικές τις έκανε ο Ιταλός - λέγοντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι «δεν ξέρω κανέναν από τις μικρές Εθνικές. Ρίξτε μου ευθύνη μόνο για την Εθνική Ανδρών».

Ο Ρανιέρι, δηλαδή, είχε επί της ουσίας διαψεύσει την όποια ανάμιξη στην επιλογή των προσώπων στα υπόλοιπα τμήματα των εθνικών ομάδων, που του είχε «χρεώσει» ο Σαρρής.

Σε ό,τι αφορά, τώρα, τη διευκρίνιση στήριξης του Ρανιέρι η ΕΠΟ ανέφερε:

«Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων αλλά και σχολίων στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει πως δεν υφίσταται ζήτημα στη συνεργασία της με τον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά και συστηματικά για την επιτυχία της Εθνικής Ανδρών με απώτερο στόχο την πρόκριση της ομάδας μας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Οτιδήποτε άλλο γράφεται, λέγεται, φημολογείται ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News