default-image

Παρουσιάστηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Σφαιρόπουλος

Μπάσκετ
Παρουσιάστηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Σφαιρόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία σύντομη ομιλία στους παίκτες και στα μέλη του προπονητικού σταφ του Ολυμπιακού, είχαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι λίγο πριν την έναρξη της κυριακάτικης (2/11) προπόνησης στο ΣΕΦ, παρουσίασαν τον νέο τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σήμερα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο προπονητής μας. Έχει δουλέψει στον Ολυμπιακό, ξέρει τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Να τον στηρίξουμε όλοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ίσως έχετε ακούσει ότι ως προπονητής του αρέσει η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία. Να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα σ' αυτό για να έχουμε καλά αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Κάνουμε μια νέα αρχή με το νέο μας προπονητή. Πιστεύουμε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή και αμέσως θα πρέπει προσαρμοστείτε για να πάμε καλά. Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε πίσω. Ότι έγινε, έγινε. Μαθαίνουμε όμως από τα λάθη μας και ότι έχει γίνει. Πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος και δεν έχει αλλάξει τίποτα στους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Μίλαν που στις δύσκολες αυτές στιγμές, έπιασε το τιμόνι του Ολυμπιακού στα χέρια του με άριστο τρόπο και θα συνεχίσει βέβαια να είναι μαζί μας και κοντά μας για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ».

Λίγο πριν πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά ευχαρίστησε τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την ευκαιρία που του δίνουν, ενώ δήλωσε έτοιμος να δώσει όλες του τις δυνάμεις για να πετύχουν οι «ερυθρόλευκοι» τους στόχους τους.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Είναι μεγάλη τιμή για έναν προπονητή να υπηρετεί μια ομάδα της εμβέλειας του Ολυμπιακού. Γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους της ομάδας κ.κ. Αγγελόπουλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Γνωρίζω πολύ καλά που ήρθα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι υποχρεωμένη να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Όλοι εμείς που απαρτίζουμε την ομάδα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Με πολλή δουλειά και με τη στήριξη του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News