default-image

Πήρε το βαθμό στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ (0-0)

Αθλητισμός
Πήρε το βαθμό στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ (0-0)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισορροπημένο παιχνίδι έγινε στην Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ και αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι είτε έπεφταν πάνω στον... βράχο Λορία, είτε οι αμυνόμενοι του ΟΦΗ ανέκοπταν την ύστατη στιγμή, πάνω που οι Θρακιώτες όπλιζαν για να ανοίξουν το σκορ. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι  παίκτες του Γκατούζο περιορίζονταν σε παθητικό ρόλο. Όποτε τους δινόταν η ευκαιρία έφευγαν στην αντεπίθεση, αλλά και εκείνοι στην τελική προσπάθεια αποτύγχαναν.

Οι ''μελανόλευκοι'' ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό, έψαξαν το γκολ, αλλά η έλλειψη φαντασίας και δυνάμεων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να μην καταστεί εφικτό να παραβιαστεί η εστία του Αθανασιάδη.

Στο  22' ο Ίγκορ εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει, ύστερα από γύρισμα του Εμπόου και εκτέλεση φάουλ του Τζάνη. Όπως και αυτή του Αντελέγιε στο 27' ήταν από τις σπάνιες στιγμές που παρουσιάστηκαν στον ΟΦΗ και που δεν μετουσιώθηκε σε τέρμα.

Χωρίς να κληθεί να πάρει τη δύσκολη απόφαση, ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Ο Γκατούζο αναφέρθηκε μετά το παιχνίδι στην διαιτησία και την απευθείας κόκκινη κάρτα που είδε ο Μπανούσης η οποία κρίνεται ανεξήγητη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (67' Ντιγκινί), Κάσες (61' Πέρεθ), Χασομέρης, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου (83' Ποτουρίδης), Λαδάκης, Ντε Σόουζα.

ΟΦΗ (Τζ. Γκατούζο): Λορία, Τρποτσέρης, Αντελέγιε, Κουτσιανικούλης (63' Τζορτζ), Πετρόπουλος (79' Σίσιτς), Ραζάκ,  Αρτόλα (35' Μπανούσης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News