default-image

Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Ρατς

Ποδόσφαιρο
Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Ρατς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ράβζαν Ρατς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξιό προσαγωγό αρχικά είχε μείνει εκτός της αποστολής του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Ρουμάνος, ωστόσο, ζήτησε και τελικά ταξιδεύει στην Κρήτη κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ-χαφ αρχικά είχε κοπεί από τον τεχνικό του Αγγελο Αναστασιάδη προκειμένου να προφυλαχθεί και να είναι απόλυτα υγιής για τα παιχνίδια με τη Φιορεντίνα στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά η επιμονή του, έπεισε τους αρμόδιους και θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο. Ο Ρατς θα δοκιμάσει το πόδι του πριν από το ματς κι ανάλογα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Σκόνδρας έκανε σήμερα τρέξιμο ανεβάζοντας ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Φιορεντίνα. Οσον αφορά το πρόγραμμα προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Αγγελου Αναστασιάδη γυμνάστηκαν για περίπου μία ώρα κάνοντας ζέσταμα με το καθιερωμένο κορόιδο, ασκήσεις τεχνικής και φυσικής κατάστασης.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του Αναστασίαδη είναι οι: Γλύκος, Ιτάνζ, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Μάρτενς, Μαντούρο, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μακ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Περέιρα, Γκολάσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News