Αθλητισμός

Δερμιτζάκης: «Δίκαια πρώτος ο ΠΑΟΚ»

Τα εύσημα στον ΠΑΟΚ, τον Άγγελο Αναστασίάδη και τους παίκτες του απένειμε ο Παύλος Δερμιτζάκης, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι εν όψει της αυριανής αναμέτρησης στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Εργοτέλης θα υποδεχθεί τον «Δικέφαλο του Βορρά», έχοντας ως στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καβαλιώτης τεχνικός στο Novasports:

Για την ανανεωμένη εικόνα του Εργοτέλη: «Το καλύτερο είναι να συνδυάζεις καλή απόδοση με αποτελέσματα. Το πρώτο που θέλαμε είναι να βελτιωθούμε τακτικά, κάτι που παιχνίδι με παιχνίδι με το πετυχαίνουμε. Τα αποτελέσματα μας δίνουν μία άνεση να δούμε το μέλλον διαφορετικά. Τώρα που έχουν έρθει οι καλές εμφανίσεις, βγάζουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα τα καταφέρουμε».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα, η οποία είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και δίκαια συμβαίνει αυτό. Παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει πολύ καλό προπονητή και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είναι μία ομάδα που αναπτύσσεται σε όλο το γήπεδο, από τα άκρα και τον άξονα. Είναι πολύ καλή στις στημένες φάσεις. Αμυντικά πρεσάρει πάρα πολύ και δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Αυτό φαίνεται και στα στατιστικά, αφού είναι η καλύτερη επίθεση και η άμυνα. Για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα, πρέπει να έχουμε πίστη στο πλάνο μας, να δείξουμε επιμονή και να μην ξεφύγουμε.

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς σχετικά, αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας σε αυτή τη φάση. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα και να παίρνουμε βαθμούς. Είναι κάτι που μπορούμε να το κάνουμε και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς».

Σχόλια