default-image

Τιμώρησε τις Ρουμανία και Ουγγαρία η ΟΥΕΦΑ

Ποδόσφαιρο
Τιμώρησε τις Ρουμανία και Ουγγαρία η ΟΥΕΦΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν άφησε ατιμώρητες τις Ρουμανία και Ουγγαρία η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ για τα επεισόδια των οπαδών τους στο Βουκουρέστι στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016.

O αγώνας των προκριματικών του EURO 2016 Ρουμανία - Ουγγαρία 1-1 στις 11 Οκτωβρίου, είχε στιγματιστεί από επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Οι χούλιγκανς είχαν κάνει ρίψη φωτοβολίδων και πολλά καθίσματα εκσφενδονίστηκαν μεταξύ των δύο πλευρών στο στάδιο του Βουκουρεστίου. Χρειάστηκε η χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία στις κερκίδες για να σταματήσουν οι συμπλοκές.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ συνεδρίασε για τα επεισόδια την Παρασκευή(1/11) και αποφάσισε να τιμωρήσει τις δύο εθνικές ομάδες. Οι Ρουμάνοι θα αναγκαστούν να κλείσουν τον τομέα 122 του Σταδίου στο Βουκουρέστι στον αγώνα με την Β. Ιρλανδία και θα πληρώσουν πρόστιμο 32.000 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών τους.

Οι Ούγγροι θα κλείσουν κερκίδα 2.500 θεατών στην αναμέτρηση με την Φινλανδία και θα πληρώσουν πρόστιμο 30.000 ευρώ για ρίψη φωτοβολίδων και ρατσιστικά συνθήματα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον όμιλο της Εθνικής μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News