default-image

Δίωξη σε Αλαφούζο με… απάντηση

Ποδόσφαιρο
Δίωξη σε Αλαφούζο με… απάντηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς με αφορμή τα σχόλια του πρώτου στο λογαριασμό του στο Twitter.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον πρόεδρό της, Γιάννη Αλαφούζο, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3), 25 (παρ. 1 και 4) και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (σχόλια στα social media για τον Ηλ. Σπάθα)».

Για όσους το αγνοούν, ο Αλαφούζος «σήκωσε» στο προφίλ του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία, στην οποία φαίνονται σε πρώτο πλάνο ο β' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος και στο βάθος ο Ηλίας Σπάθας.

Ο Πειραιώτης ρέφερι ήταν ο 4ος διαιτητής του ντέρμπι και αυτός που επί της ουσίας ενημέρωσε τον Καλογερόπουλο για τα όσα έλεγε ο Γιάννης Αναστασίου που εν τέλει αποβλήθηκε.

Στα tweet, λοιπόν, ο Αλαφούζος χαρακτηρίζει διαπλεκόμενο τον Σπάθα και «φιλαράκια» του τον Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των πράσινων έγραψε: «Επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη ο τουλάχιστον ...διαπλεκόμενος Σπαθας αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της».

Άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού που χαρακτήρισε «ευαίσθητο» κατά περίπτωση τον αθλητικό εισαγγελέα.

Αναλυτικά η απάντηση των «πρασίνων»:

«Η επιλεκτική ευαισθησία του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα είναι γνωστή και σταθερή. Ακούσαμε από εκπροσώπους του Ολυμπιακού για 'επίορκους δικαστές' ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις πλαστές ενημερότητες και ζητήθηκε η παρέμβασή του για να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι. Τελικά φαίνεται πως το μόνο που απασχολεί μόνιμα τον κ. Καρρά είναι όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θίγει τα κακώς κείμενα και τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News