default-image

Αλέγκρι: "Ο Ολυμπιακός μπορεί να... περιμένει"

Αθλητισμός
Αλέγκρι: "Ο Ολυμπιακός μπορεί να... περιμένει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η συνέχεια της Γιουβέντους στο Champions League να κρέμεται από μια κλωστή και ο αγώνας της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στο Τορίνο να είναι καθοριστικός, ωστόσο ο Μάσιμο Αλέγκρι για την ώρα έχει στο μυαλό του μόνο η εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την Έμπολι.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, αλλά δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα για τον Ολυμπιακό. Εστιάζουμε στην Έμπολι, που είναι μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως σε κάθε ματς», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Παράλληλα διαφώνησε με όσους κάνουν λόγο για αγωνιστική κρίση που διέρχονται οι «μπιανκονέρι» μετά και την ήττα με 1-0 από την Τζένοα μεσοβδόμαδα. «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αυτό που έχει σημασία είναι να πάμε και να κερδίσουμε το Σάββατο. Απέναντι στην Τζένοα είχαμε διάθεση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Κάθε φορά που χάνει η Γιουβέντους υπάρχει μια αίσθηση πως η ομάδα είναι σε κρίση, αλλά δεν συμφωνώ. Κάνουμε ευκαιρίες, απλώς θα πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε καλύτερα. Είμαστε σε όλους τους στόχους μας και πιστεύω πως αυτή η ομάδα θα πάει μακριά», ανέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News