Αθλητισμός

Διώξη για Παναθηναϊκό και Αλαφούζο

Τα σχόλια Αλαφούζου στο λογαριασμό του στο Twitter δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον αθλητικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά που έσπευσε να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον πρόεδρό της, Γιάννη Αλαφούζο, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3), 25 (παρ. 1 και 4) και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (σχόλια στα social media για τον Ηλ. Σπάθα)».

Για όσους το αγνοούν, ο Αλαφούζος «σήκωσε» στο προφίλ του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία, στην οποία φαίνονται σε πρώτο πλάνο ο β' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος και στο βάθος ο Ηλίας Σπάθας.

Ο Πειραιώτης ρέφερι ήταν ο 4ος διαιτητής του ντέρμπι και αυτός που επί της ουσίας ενημέρωσε τον Καλογερόπουλο για τα όσα έλεγε ο Γιάννης Αναστασίου που εν τέλει αποβλήθηκε

Στα tweet, λοιπόν, ο Αλαφούζος χαρακτηρίζει διαπλεκόμενο τον Σπάθα και «φιλαράκια» του τον Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των πράσινων έγραψε: «Επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη ο τουλάχιστον ...διαπλεκόμενος Σπαθας αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της».

Σχόλια