default-image

Γκατούζο: "Η αγάπη του κόσμου με κράτησε"

Αθλητισμός
Γκατούζο: "Η αγάπη του κόσμου με κράτησε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον χθεσινό αγώνα του ΟΦΗ με την Ξάνθη, δεν μονοπώλησε το αγωνιστικό, αλλά όσα έγιναν μετά τον Αστέρα Τρίπολης με τον Τζενάρο Γκατούζο να αναφέρεται αναλυτικά.

Τόνισε ότι έμεινε για τον κόσμο, προσθέτοντας ότι το… λάθος του είναι, πως πάντα λέει αυτό που σκέφτεται.

«Δε νομίζω ότι επηρέασαν το παιχνίδι, αλλά γενικά είχαν άσχημο αντίκτυπο, γιατί χάθηκε ενέργεια. Πιέζω τους παίκτες, γιατί πιστεύω σε αυτούς. Πολλοί με είχαν θεωρήσει τρελό, που είχα πει ότι δε φεύγω και μετά παραιτήθηκα. Ίσως αυτό να είναι ένα λάθος στη ζωή μου. Ότι αυτό που κάνω, το κάνω με πάθος και προσήλωση και δίνω το 100% του εαυτού μου. Στον ΟΦΗ το βασικό πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να είμαστε ομάδα οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Ο λόγος που έμεινα είναι η αγάπη του κόσμου. Αυτό που έγινε την Δευτέρα στο ΒΑΚ, που ήρθε ο κόσμος, ήταν ένεση… ναρκωτικού στις φλέβες μου. Δεν είμαι διπρόσωπος. Κάθε φορά που μιλάω με τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας, είμαι 100% καθαρός και θέλω να έχω ίδια αντιμετώπιση. Ίσως είναι καλύτερα να είχα γεννηθεί 100 χρόνια νωρίτερα, όταν ίσχυε η χειραψία και  όχι τα χαρτιά και τα μολύβια. Ήταν ένα λάθος αυτό που έγινε. Τελευταία φορά που μιλάμε για αυτό το θέμα, από δω και πέρα θέλω να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο. Το λάθος μου ήταν, ότι δε μπορώ να κρυφτώ και αυτό που σκέφτομαι το λέω», ήταν τα λόγια του 37χρονου τεχνικού, που νωρίτερα είχε πει για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα. Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και αν είχε σκοράρει θα ήταν δύσκολα για μας. Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα, που με την έλευση του Λουτσέσκου, έχει αλλάξει πρόσωπο και νοοτροπία. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και παίξαμε δυνατά. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες. Ο Κουτσιανικουλής και ο Μεϊτέ πήγαν καλά στους ρόλους τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Σίσιτς και με τις αλλαγές Μερεμπασβίλι και Τζορτζ. Έγιναν λάθη, χάσαμε τη μπάλα αρκετές φορές και πρέπει να δούμε γιατί στην πίεση δεν αντιδράσαμε σωστά. Για το επόμενο ματς, οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε λύσεις και περισσότερες επιλογές».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News