default-image

Τιμωρία δέκα ημερών σε Αναστασίου

Αθλητισμός
Τιμωρία δέκα ημερών σε Αναστασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ποινή 10 ημερών απαγόρευσης εισόδους στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει 2.500 ευρώ για τη συμπεριφορά του.

Ο τεχνικός των «πράσινων» κινδύνευε, βάσει της κλήσης του με το άρθρο 11 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ με ποινή από δύο ως έξι μηνών. Ωστόσο στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν αποκάλεσε «αλήτες» τους διαιτητές, αλλά ότι είπε στον Καλογερόπουλο πως «είστε απαράδεκτοι και γυρνώντας στον πάγκο είπα στους συνεργάτες μου, άρχισαν οι αλητείες», τονίζοντας ότι ο Σπάθας είπε στον Καλογερόπουλο ότι ο Ελληνας κόουτς αναφερόταν στους διαιτητές και κακώς αποβλήθηκε.

Πλέον, δεδομένα δε θα είναι στον πάγκο σε λίγη ώρα, στον αγώνα Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό ούτε στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Μένει να διευκρινιστεί από πότε αρχίζει να μετρά το 10ήμερο (σ.σ. από τη μέρα του ντέρμπι ή από την ημέρα έκδοσης της απόφασης) για να φανεί αν θα είναι στον πάγκο στο εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στις 9 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News