default-image

Απώλεσε βαθμούς στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Απώλεσε βαθμούς στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ έκπληξη στο «Γ. Καραϊσκακης» με τον Πανιώνιο να αποσπά ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε, ενώ είχε και τρία δοκάρια. Φορτούνης και Μητρόπουλος οι σκόρερ των δύο ομάδων.

Με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Κώστας Φορτούνης σκόραρε το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα, ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 13ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ και ο Μητρόπουλος με κεφαλιά στο 24' έφερε το ματς στα ίσα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 4 πόντους στον όμιλο και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο ματς με τον Φωστήρα, ενώ ο Πανιώνιος θα κοντραριστεί με την Παναχαϊκή στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι της 2ης φάσης της διοργάνωσης.

ι Πειραιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα, δίχως όμως να παρουσιάζουν καλό ρυθμό στην επιθετική τους ανάπτυξη. Ο Πανιώνιος πρόσεχε κυρίως τα νώτα του, ψάχνοντας τις κόντρα επιθέσεις. Μόλις στο 2' ο Γκαζαριάν σημάδεψε εξ επαφής το οριζόντιο δοκάρι με προβολή και στο 13' ο Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ (1-0) τους "ερυθρόλευκους".

Οι Νεοσμυρνιώτες στην πρώτη τους απειλητική επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ ευτύχησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Μητρόπουλο να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Φούντα και με κεφαλιά να σημειώνει το 1-1. Ο Ολυμπιακός έψαξε ένα δεύτερο τέρμα πριν την ανάπαυλα αλλά Γκαζαριάν και Διαμαντάκος δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις κλασικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο 25' και το 45' αντίστοιχα.

Ίδια ήταν η εικόνα στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να ανησυχήσουν την άμυνα του Πανιωνίου, που κρατούσε εύκολα το ισόπαλο σκορ, με τον Μίτσελ να επιστρατεύει τον Κασάμι στο 59ο λεπτό για να δώσει έξτρα ποιότητα στην ομάδα του.

Ο Ελβετός δεν μπόρεσε να αλλάξει δραματικά την κατάσταση για τον Ολυμπιακό που εξακολουθούσε να μην μπορεί να απειλήσει μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Πανιώνιος είχε μια καλή στιγμή με τον Πάνο στο 82', αλλά η προσπάθεια του πέρασε μόλις άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Διαμαντάκος από αριστερά ξεχύθηκε στην περιοχή των φιλοξενουμένων, αλλά το εξαιρετικό πλασέ του από δύσκολη γωνία σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μαντάκη και το τελικό 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στην αναμέτρηση του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης (46' Σιόβας), Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (79' Βέργος), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Γκαζαριάν (59' Κασάμι), Διαμαντάκος.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας (87' Παντίδος), Γκίνης, Χατζηισαΐας, Γιάννου (57' Ντουρμισάι), Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός (67' Μασούρας), Γκέζος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News