default-image

Πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ο Αστέρας Τρ.

Ποδόσφαιρο
Πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ο Αστέρας Τρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Αστέρας Τρίπολης μετά τη νίκη του με 2-1 επί της Καλλονής.

Μπορεί να βρέθηκε για 69 λεπτά μπροστά σε αδιέξοδα και πίσω στο σκορ από το γκολ του Αγρίτη, αλλά με έναν εκπληκτικό Νίκο Φερνάντες, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ανατροπή, έκαμψε την αντίσταση της Καλλονής με 2-1 και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υποτονικά ξεκίνησαν την αναμέτρηση Αστέρας και Καλλονή στην Τρίπολη, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη τους ευκαιρία στο 8' με καλό σουτ του Μπακασέτα.  Ο Τσοκάνης απείλησε τρία λεπτά αργότερα, αλλά ο Δαύκος ήταν σε καλή θέση και δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Κύπρου έμοιαζε απομονωμένος στην επίθεση της Καλλονής, οι Μουκάμ και Μπακασέτας, εις διπλούν αμφότεροι, δεν έβρισκαν στόχο για τους "Αρκάδες" και στο 39' , ο  Αγρίτης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα με τον Θεοδωρόπουλο να τον νικά, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Ζησόπουλος ανέτρεψε τον Κύπρου και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι.

Ο Αγρίτης το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ για τις "σαρδέλες". Με το ρυθμό να έχει πέσει στο δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας των πολλών αλλαγών, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο να διευρύνουν το προβάδισμά τους με σουτ του Καλτσά, αλλά δεν το κατάφεραν και το πλήρωσαν.

Ο Αστέρας Τρίπολης κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή, ισοφαρίζοντας πρώτα με σουτ του Νίκο Φερνάντες στο 69' και παίρνοντας προβάδισμα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 77'.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση πηγαίνει αδιάφορος στον Τύρναβο για την τελευταία αγωνιστική, που θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση και αυτό στον επόμενο γύρο.

Η Καλλονή αγωνίζεται με τον Αιγινιακό και θέλει νίκη επί του ήδη αποκλεισμένου Αιγινιακού, και ήττα του Τυρνάβου από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωροπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσοκάνης, Μουνάφο, Μούκαμ, Νίκο, Μπακασέτας και Μπαράλες.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Δαύκος, Βαλιός, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Τσαμπούρης, ΚαλτσάΧωριανόπουλος, Κύπρου, Αγρίτης, Μίνγκας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News