default-image

Δερμιτζάκης: «Κάποιοι παίκτες δε χωράνε σε αυτό που θέλω να πετύχω»

Ποδόσφαιρο
Δερμιτζάκης: «Κάποιοι παίκτες δε χωράνε σε αυτό που θέλω να πετύχω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως πισωγύρισμα χαρακτήρισε την εμφάνιση και την ήττα από τη Βέροια για το Κύπελλο Ελλάδας ο προπονητής του Εργοτέλη Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του λέγοντας: «Υπήρχε εγωιστική διάθεση από κάποιους παίκτες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν χωράνε σε αυτό που θέλω να πετύχω σε αυτήν την ομάδα» είπε αρχικά.

Πρόσθεσε λέγοντας: «Για μένα, δεν κοιτάξαμε με τη σοβαρότητα που έπρεπε αυτό το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών. Κάναμε βήμα πίσω. Αν και το τελευταίο διάστημα έχουμε κάνει βήματα μπροστά σαν ομάδα. Ήμασταν φλύαροι. Δεν ξέραμε τι γυρεύαμε στο γήπεδο. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε παίκτες. Ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Η Βέροια επιβεβαίωσε την καλή της εικόνα φέτος. Κέρδισε δίκαια. Για μένα αυτοί που έπαιξαν δεν είναι αναπληρωματικοί. Είναι βασικοί. Τα παιδιά αυτά είναι για μένα λύσεις πρώτης γραμμής. Είναι αναπληρωματικοί ο Βλαχοδήμος, ο Μπογκντάνοφ, ο Νόσκοβιτς;

Η διαιτησία ήταν καλή. Ενημερώθηκα για το γκολ του Πίτσου ότι ήταν καθαρό. Αν μετρούσε ίσως άλλαζε κάτι. Η νίκη της Βέροιας ήταν  δίκαιη».

Γκρανέρο: ''Ρόστερ που μπορεί να κάνει πολλά''

Ο προπονητής της Βέροιας Κάρλος Γκρανέρο υποστήριξε από την πλευρά του: ''Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό το θεσμό του Κυπέλλου. Τον  αντιμετωπίσαμε καλά. Είχαμε αλλαγές, αλλά και σωστό τόνο σαν ομάδα. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να μπούν και να δώσουν τα πάντα. Αυτό με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Εχουμε ένα καλό ρόστερ που μπορεί να κάνει καλα πράγματα και αυτό με ευχαριστεί''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News