default-image

Ήττα για τον ΟΠΕΡ από τον Παναθηναϊκό

Σπορ
Ήττα για τον ΟΠΕΡ από τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο στο πρώτο σετ κατάφερε ο ΟΠΕΡ να κοντράρει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» του Ρεθύμνου γνωρίζοντας την ήττα με 0-3 σετ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι «πράσινες» κατέκτησαν άνετα το τρίτο τρίποντο σε ισάριθμες αγωνιστικές, στο πρώτο τους εκτός έδρας ματς για φέτος, με τον ΟΠΕΡ να τις ζορίζει μόνο στο πρώτο σετ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς απ' την αρχή, όμως ο Παναθηναϊκός με ένα σερί 5-0 απ' το 17-14 πήρε τα ηνία στο σετ και έκανε το 1-0.

Από κει και πέρα η ομάδα του Γιώργου Ρούση δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έφτασε στο «τρίποντο».

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ο Νίκος Ζιώγας μετά το τέλος του ματς: «Στα δύο πρώτα σετ όταν παίξαμε ήρεμα και με συγκέντρωση είχαμε αρκετά καλή εικόνα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός ωστόσο στο τρίτο καταρρεύσαμε ψυχολογικά, δεν αντέξαμε και ήρθε αυτό το βαρύ σκορ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε και την προσθήκη κάποιων ξένων αθλητριών».

Από τη μεριά του ο Γιώργος Ρούσης ανέφερε: «Το τρία στα τρία δεν λέει τίποτα, Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, ούτε εμείς ούτε οι άλλες ομάδες. Στο πρώτο σετ και στο δεύτερο μισό δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ελπίζω να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι κάθε στιγμή. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ρεθύμνου για την προσπάθειά της αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο και μας υποστήριξε. Τους ευχαριστούμε θερμά».'

Τα σετ: 22-25, 15-25, 07-25.

ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Κλεισιάρη, Σαπαρέφσκα, Παρασκάκη, Καλογριδάκη, Ξογοραράκη, Κιλιζιράκη, Χατζάκη Ε -λ / Παπουτσής, Χατζάκη Ρ.

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Γκούζου, Καββαδία, Χρήστου, Βίλκου, Τσίμα, Πατσέκο, Ρόγκα -λ / Μεταξά, Παπαδοπούλου, Γιαννακοπούλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News