default-image

Μηδενισμός για τον Άρη, πήρε το ντέρμπι στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ

Μπάσκετ
Μηδενισμός για τον Άρη, πήρε το ντέρμπι στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ΚΑΕ Άρης για να συνεχιστεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ,και κατακύρωσε το ματς με 20-0 υπέρ του Δικέφαλου μηδενίζονας τους "κίτρινους".

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ΚΑΕ Άρης για συνέχιση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στη Nick Galis Hall.

Μία απόφαση που ήρθε πέντε μέρες μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα όσα είχαν αναφέρει οι τρεις διαιτητές στο φύλλο αγώνα για τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 17.300 ευρώ.

«Απορρίπτεται η από 18-10-2014 ένσταση της ΑΡΗΣ ΚΑΕ για την οριστική διακοπή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στις 18-10-2014, ως κατ' ουσίαν αβάσιμη», ανέφερε η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή και συνέχισε ως εξής:

«Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κατόπιν αυτού κατακυρώνεται η αναμέτρηση με σκορ 20-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και επιβάλλεται μηδενισμός στην ομάδα του Άρη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News