default-image

Ιβάνοβιτς: "Μέρος της ιστορίας μας ο Ζέλικο"

Μπάσκετ
Ιβάνοβιτς: "Μέρος της ιστορίας μας ο Ζέλικο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των «πρασίνων» θεωρεί πως η τουρκική ομάδα είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final 4, ωστόσο πιστεύει πως εάν οι παίκτες του παίξουν έξυπνα τότε μπορούν να φτάσουν στη νίκη.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Κατά τη γνώμη μου η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Επίσης, θα πρέπει να πούμε πως έρχεται στην Αθήνα ένας θρύλος του Παναθηναϊκού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να παίξουμε έξυπνα, βγάζοντας ενέργεια και στις δύο μεριές του παρκέ, ώστε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Έι Τζέι Σλότερ είπε: «Μετά την ήττα στο Μόναχο, παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να την υπερασπιστούμε κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, η οποία θα έρθει για να μας νικήσει, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να μη γίνει αυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News