default-image

Χωρίς Ιμπαγάσα στο Καραϊσκάκη

Αθλητισμός
Χωρίς Ιμπαγάσα στο Καραϊσκάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις σημαντικές απουσίες θα έχει ο Πανιώνιος στο ματς με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί σήμερα στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν βρίσκονται εντός οι Άριελ Ιμπαγάσα, που αγωνίστηκε στους ερυθρόλευκους από το καλοκαίρι του 2010 και έμεινε ελεύθερος στο τέλος της περασμένης σεζόν. Επίσης, δεν θα αγωνιστούν κόντρα στους Πειραιώτες ο Σιώπης, που επίσης άνηκε στην ομάδα του λιμανιού μέχρι πέρυσι, χωρίς να προλάβει να κάνει επίσημη συμμετοχή, αλλά και οι Βαγγέλης Οικονόμου, Νίκος Παπαδόπουλος. Αντιθέτως, στην διάθεση του τεχνικού των «κυανέρυθρων» βρίσκεται ο Δημήτρης Κολοβός, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ενώ οι Ιμπαγάσα, Κολοβός είχαν μπει στο δεύτερο ημίχρονο. Προφανώς, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θέλει να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του παίκτες, καθώς ακολουθεί το Σάββατο (1/11, 17:15) το ματς στη Βέροια για την 9η αγωνιστική της Super League.  Υπενθυμίζεται ότι ο Πανιώνιος έχει έναν βαθμό, καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλος με τον Φωστήρα.

Η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Καλογεράκης, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Παντίδος, Μάκης Γκέζος, Χατζηισαΐας, Γκίνης, Μητρόπουλος, Φουρλάνος, Μπούζας, Κολοβός, Σμυρλής, Γιάννου, Ντουρμισάι, Μασούρας, Φούντας, Μπουμάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News