default-image

Στο 0-0 με Ολυμπιακό Β., μπορούσε και νίκη ο ΑΟΧ

Ποδόσφαιρο
Στο 0-0 με Ολυμπιακό Β., μπορούσε και νίκη ο ΑΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στην Κρήτη, σε αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Κυπέλλου, ένα αποτέλεσμα που φέρνει χαμόγελα στους γηπεδούχους για την υπόθεση πρόκριση, αν και θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη, καθώς είχαν δοκάρι και χαμένο πέναλτι.

Οι Χανιώτες έφτασαν τους 4 βαθμούς, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τον πρώτο τους πόντο μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Παναθηναϊκό την πρώτη αγωνιστική.

Ένα ματς στα Χανιά με τους Βολιώτες να είναι πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, όταν είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με την εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνεθ στο 7' και, κυρίως, με το τετ-α-τετ του Θέου στο 37', χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά, είχαν τη μεγάλη ευκαιρία του Πάγκαλου στο 54', το δοκάρι σε κεφαλιά του Γκότοβου στο 58' και χαμένο πέναλτι στο 61', με τον Κασμερίδη να αποκρούει την εκτέλεση του Πάγκαλου.

Στο ίδιο διάστημα οι Βολιώτες, που μετά το χαμένο πέναλτι άρχισαν να ισορροπούν την κατάσταση, απείλησαν μόνο με την άστοχη εκτέλεση φάουλ του Πινάρες στο 64'. Τελικά το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

ΧΑΝΙΑ: Σικαλιάς, Παγώνης, Ισόνο, Παπατζίκος, Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης, Μαρτσάκης (46' Πάγκαλος), Νύκταρης (46' Κρητικός), Οικονομόπουλος (80' Καραλής), Γουέλκαμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης (65' Σκοπελίτης), Κεσίδης, Μακρυδημήτρης, Μαρτίνεθ, Θέος, Νικολιάς (46' Ντινόπουλος), Μέζα (55' Πινάρες), Διαμαντόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News