Αθλητισμός

Επιστρέφει στο ΔΑΚ Γάλλου η Επισκοπή

Την επιστροφή της στο γήπεδο του Γάλλου ανακοίνωσε η Επισκοπή, μια μέρα μετά τον ορισμό του από την Ένωση Β' Εθνικής ως έδρα του παιχνιδιού της Δευτέρας (3/11) με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Με ανακοίνωσή της η Ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ κάνει λόγο για εντελώς καινούριο αγωνιστικό χώρο, ενώ αναφέρεται και στο πρόγραμμα των προπονήσεων της εβδομάδας. Αναλυτικά:

«Στον ολοκαίνουριο ανακατασκευασμένο αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Γάλλου θα αγωνιστεί αυτή την Κυριακή η ομάδα μας! Το στάδιο του Ρεθύμνου πήρε έγκριση κι έτσι η Επισκοπή θα μπορεί να φιλοξενήσει τον Ηρακλή Ψαχνών και τους φίλους της στην έδρα της δίχως κανένα πρόβλημα...

Ο γεωπόνος «άναψε το πράσινο φως» για τη χρησιμοποίηση του αγωνιστικού χώρου και κατ' επέκταση του γηπέδου.

Παράλληλα, από σήμερα ουσιαστικά, ξεκίνησε δυναμικά και η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει του ματς με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Ο προπονητής μας, Κωστής Ανυφαντάκης χώρισε τους παίκτες μας σε δύο γκρουπ πραγματοποιώντας προπόνηση με διαφορά μιας ώρας.

Αύριο αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές. Πιο συγκεκριμένα, γι' αύριο Τετάρτη (29/10) θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. Την Πέμπτη (30/10) και την Παρασκευή  (31/10) οι ποδοσφαιριστές μας θα συνεχίσουν να προπονούνται στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στις 15:00 και το Σάββατο θα πάρουν μια «πρώτη γεύση» από το νέο χλοοτάπητα στις 11:00 π.μ»

Σχόλια