default-image

Ανατροπή: Μένει ο Γκατούζο στον ΟΦΗ

Κρήτη
Ανατροπή: Μένει ο Γκατούζο στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγάλη ανατροπή στον ΟΦΗ είναι γεγονός! Ο Τζενάρο Γκατούζο παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχοντας ανακαλέσει την παραίτησή του. Προπονεί αυτή την ώρα τους παίκτες στο ΒΑΚ.

Από την πρώτη στιγμή, μετά τις δηλώσεις παραίτησης στο Γεντί Κουλέ, είχαν επαφές μαζί του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης και στελέχη της ΠΑΕ για να τον μεταπείσουν. Ανάλογες επαφές έγιναν και το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του Ιταλού τεχνικού, όπου και φίλαθλοι έδωσαν το "παρών".

Οι πιέσεις προς τον Τζενάρο Γκατούζο κορυφώθηκαν σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, όπου έγινε πολύωρη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθο Πουλινάκη, μέλη της ΠΑΕ, τους αρχηγούς της ομάδας και αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών. Όλα τα ζητήματα που οδήγησαν τον «Ρίνο» στην παραίτησή του τέθηκαν στο τραπέζι, κι ενώ αρχικά φάνταζε δύσκολο έως απίθανο να ανακαλέσει, τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή και παραμένει στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Αυτή την ώρα ο Γκατούζο πραγματοποιεί προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές στο ΒΑΚ…

Δήλωση Γκατούζο: «Πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ»

Ο Τζενάρο Γκατούζο στην επίσημη δήλωσή του μετά την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία τόνισε ότι, λόγω της μεγάλης αγάπης του για την πόλη του Ηρακλείου και το φίλαθλο κόσμο, κάνει ένα βήμα πίσω και ξεκινά από την αρχή μια νέα προσπάθεια, που βρίσκει όλους πιο δυνατούς και ενωμένους από ποτέ.

«Μετά από πολύωρες συζητήσεις με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ, μετά την αγάπη που μου έδειξε γενικά η πόλη του Ηρακλείου και οι φίλαθλοι της ομάδας, κάνω ένα βήμα πίσω και ξεκινάμε από την αρχή αυτή την προσπάθεια πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ».

Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News