default-image

Μεσημεριανό ντέρμπι στο κλειστό της Αλικαρνασσού

Μπάσκετ
Μεσημεριανό ντέρμπι στο κλειστό της Αλικαρνασσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κρητικό ντέρμπι ξεχωρίζει από την 3η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ των γυναικών με τον Ηρόδοτο να υποδέχεται σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι το Αρκάδι στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» της Αλικαρνασσού.

Ένα ματς εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας καθώς πιθανότατα θα παίξει ρόλο στην προσπάθεια που κάνουν και οι δύο για την παραμονή.

Ο Ηρόδοτος θα παραταχθεί χωρίς τις τραυματίες Καρλάφτη (κάκωση στο γόνατο) και Γιαλιτάκη (θλάση στο γαστροκνήμιο), ενώ όπως τονίζει ο Αλέξης Χριστοδούλου «όποια ομάδα κερδίσει παίρνει προβάδισμα στο κομμάτι της παραμονής. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας απέναντι σε μία μαχητική ομάδα».

Ο Κώστας Πλευράκης από την πλευρά του θα στερηθεί τις υπηρεσίες της Αγγελικής Σκουλίκα-Ανδρούτσου (ενοχλήσεις στο γόνατο), ενώ όπως τονίζει: «Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Καθένας θα προσπαθήσει να κερδίσει και μακάρι να μην παίξει ρόλο στο ποιος θα παραμείνει».

Διαιτητές θα είναι οι κ. Λαζαρίδης, Καρακωνσταντόπουλος (κομισάριος ο κ. Κουρκουνάκης). Τα υπόλοιπα ματς: Σπόρτιγκ-Μελίσσια, Ίκαρος Κ.-Π. Φάληρο, Πανιώνιος-Άρης Πετρ., Καλαμάτα-Κρόνος Αγ. Δημ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News