Αθλητισμός

Τα πληρώματα του "Cyta Rally Crete" στην πλ. Ελευθερίας

Στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο του Ηρακλείου, παρουσιάστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα πληρώματα που συμμετέχουν στο φετινό "Cyta Rally Crete".  

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Το "Cyta Rally Crete 2014" (6ος και τελευταίος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally) διεξάγεται για 36η χρονιά αυτό το σαββατοκύριακο 25 και 26 Οκτωβρίου με τρεις ειδικές διαδρομές, από τρεις φορές η κάθε μία, μήκους 73,8 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 300 χιλιόμετρα.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του "Ι.ΚΤΕΟ Βιστάκης-AUTOVISION", στο 10ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου-Μοιρών, ενώ το μεσημέρι ξεκίνησε ο αγώνας με την ειδική διαδρομή Αυγενική-Αγία Βαρβάρα, όπου το δίδυμο των Νίκου και Δημήτρη Καρπάνου με Mitsubishi LancerEvox πήρε οριακά την πρωτιά.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει το δεύτερο μέρος του αγώνα που αποτελείται από τις διαδρομές Κεράσια-Πρινιάς και Βαλής-Μεγάλη Βρύση, και θα διεξαχθούν από τρεις φορές η κάθε μία.

Το "Cyta Rally Crete 2014" θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής, με τα αγωνιστικά να τερματίζουν στην πλατεία Ελευθερίας.

Σχόλια