default-image

Συγχαρητήρια και κριτική από Δέλλα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Συγχαρητήρια και κριτική από Δέλλα στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση του Σαββάτου ζητώντας απ' όλους... εγρήγορση ενόψει της συνέχειας

Η ΑΕΚ πέρασε χθες από τα Χανιά, έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα και συνεχίζει. Η απόδοσή της βέβαια δεν ήταν καλή, ομως ο Τραϊανός Δέλλας, αν και στάθηκε σε αυτό το θέμα στα όσα είπε σήμερα στους παίκτες του, τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη.

Ο Δέλλας τόνισε προς όλους πως "κι εσείς καταλάβατε πως δεν ήμασταν καλοί στο παιχνίδι. Κερδίσαμε όμως και αυτό μετράει αυτή τη στιγμή: Οι τρεις βαθμοί, γι' αυτό σας δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Είδατε και καταλάβατε επίσης τη δουλειά μπορεί να κάνουν για μας οι στημένες φάσεις και πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν σε ένα παιχνίδι. Αυτές μας έδωσαν χθες τη νίκη και γι' αυτό το δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δίνουν βαθμούς οι στημένες φάσεις και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι". Επιπλέον, ο προπονητής ζήτησε απ' όλους τους παίκτες του να είναι σε "εγρήγορση" και να δουλεύουν καλά στις προπονήσεις καθώς ακολουθεί το ματς Κυπέλλου την Τρίτη με τον Ηρακλή Ψαχνών κι αυτό με τον Αχαρναϊκό την άλλη Κυριακή για το πρωτάθλημα και το πιο πιθανό είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε άλλους παίκτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News