default-image

Εκτός για έναν μήνα ο Σκόνδρας στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Εκτός για έναν μήνα ο Σκόνδρας στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναι μεν ο Γιάννης Σκόνδρας απέφυγε τα χειρότερα (καθώς υπήρχαν φόβοι ακόμη και για κάταγμα), αλλά το βαρύ διάστρεμμα που έπαθε στον αγώνα με τους βιόλα θα τον κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Έλληνας αμυντικός έδειξε το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στον αστράγαλο και από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου εκτιμούν ότι θα χρειαστεί τρεις με τέσσερις εβδομάδες αποθεραπείας. Ο Σκόνδρας, που ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, θα χάσει εκτός από το αυριανό και τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, Φιορεντίνα στην Ιταλία, Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες που είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο.

Από την άλλη πλευρά δεν είναι βέβαιο ότι αύριο απέναντι στη Βέροια ο Αναστασιάδης θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος εξτρέμ του Δικεφάλου, του οποίου η απουσία στον αγώνα με τους Ιταλούς έγινε ιδιαίτερα αισθητή, έτρεξε στη χθεσινή προπόνηση, είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο εξακολουθεί να αισθάνεται κάποιες, όχι πλέον τόσο έντονες, ενοχλήσεις. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News