default-image

Εκτός με Αστέρα ο Περογαμβράκης

Αθλητισμός
Εκτός με Αστέρα ο Περογαμβράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή την εβδομάδα τα προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο δε λείπουν για τον ΟΦΗ, αν και φαίνεται πως τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα νέα θα είναι… μοιρασμένα.

Ουσιαστικά χθες οριστικοποιήθηκε η απουσία του Αλέξη Περογαμβράκη στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ηρακλειώτης στράικερ έκανε για άλλη μια μέρα θεραπεία, ενώ στο δεξί του πόδι έχει τοποθετηθεί και ένας ειδικός νάρθηκας, αφού πρόκειται για μυϊκό πρόβλημα πίσω από το γόνατο και απαιτείται ακινησία ως ένα βαθμό.

Στον αντίποδα, ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Γκιόργκι Λόρια. Μπορεί χθες ο Γεωργιανός τερματοφύλακας να έκανε θεραπεία επίσης, όμως πάει πολύ καλύτερα και εκτός απροόπτου σήμερα θα προπονηθεί κανονικά. Ακόμη και αν αυτό συμβεί κάπως επιφυλακτικά, όλα δείχνουν ότι ο πανύψηλος γκολκίπερ θα είναι στη διάθεση του Γκατούζο για την προσεχή αναμέτρηση.

Ο Ιταλός τεχνικός δούλεψε και χθες πολύ στην τακτική, καταστρώνοντας τα πλάνα του, ενώ είδε τον Μιλιάζες να προπονείται χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού την Τετάρτη έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News