Αθλητισμός

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας το Ράλι Κρήτης

Το "Cyta Rally Crete 2014", (6ος και τελευταίος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally) που διοργανώνεται αυτο το σαββατοκύριακο (25 και 26 Οκτωβρίου) γινεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης...

 Η προσπάθεια του Α.Ο.Κ. γίνεται  σε συνεργασία με τη ΦΙ.Μ.Α. στηρίζεται από το Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) - Τμήμα Αθλητισμού του δήμου Ηρακλείου, με χορηγό την εταιρεία τηλεπικοινωνιών "Cyta".

Ο αγώνας αποτελείται από τρεις ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές η κάθε μία, μήκους 73,8 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 300 χιλιόμετρα.

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου από τις 8:30 έως τις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του "Ι.ΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ - AUTOVISION", στο 10ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών. Στις 14:30 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα ξεκινήσει ο αγώνας με την ειδική διαδρομή Αυγενική - Αγία Βαρβάρα, όπου θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές. Το απόγευμα στις 18:50 θα ακολουθήσει η παρουσίαση των πληρωμάτων στην πλ. Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου.

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου το πρωί θα ξεκινήσει το δεύτερο μέρος του αγώνα που αποτελείται από τις διαδρομές Κεράσια - Πρινιάς και Βαλής - Μεγάλη Βρύση, και θα διεξαχθούν από τρεις φορές η κάθε μία. Το "Cyta Rally Crete 2014" θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 16:40 της ίδιας μέρας, με τα αγωνιστικά να τερματίζουν στην Πλατεία Ελευθερίας. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 398000 και 6937 108178, στην ιστοσελίδα του αγώνα www.rallycrete.gr

Σχόλια