default-image

Μεγάλη νίκη Ολυμπιακού, 1-0 την Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Μεγάλη νίκη Ολυμπιακού, 1-0 την Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σκόρερ τον Κασάμι στο 36ο λεπτό και με... ήρωα τον τερματοφύλακα Ρομπέρτο, που έπαιζε σχεδόν μόνος του την Γιουβέντους στο β' ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη "Μεγάλη Κυρία" και μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που νίκησε 5-0 τη Μάλμε, οδηγούν την κούρσα στον 1ο Όμιλο του Champions League...

Πιστός στις ευρωπαϊκές του, μεγάλες βραδιές, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά κι επέβαλε το νόμο του Καραϊσκάκη. Με ατέλειωτα τρεξίματα, πρέσινγκ και αλληλοκαλύψεις, δεν επέτρεψε στη Γιουβέντους να πάρει ανάσα για να κάνει παιχνίδι.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός 11άδας τον Αφελάι κι έριξε στο ματς τον Εντινγκά για να γεμίσει τη μεσαία του γραμμή και δικαιώθηκε, καθώς ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν πανταχού παρών και δεν άφησε τους Ιταλούς να βγάλουν εύκολες μπαλιές από τον άξονα.

Εξαιρετικός ήταν και ο Μποτία που έχει ακούσει τα εξ αμάξης, ωστόσο, δεν έχασε ούτε μια μονομαχία και καθάριζε ό,τι πέρναγε προς τα πίσω.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε άλλο ένα ματς παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι και δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα που βλέπει κανείς στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν πείθεται επ' ουδενί για την απόδοσή της.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Μποτία, Αμπιντάλ, Μανιάτης, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (90+1' Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85' Φουστέρ), Μήτρογλου (70' Αφελάι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Ογκμπόνα (78' Περέιρα), Μπονούσι, Λιχστάινερ, Πογκμπά (87' Τζιοβίνκο), Πίρλο (57' Μαρκίζιο), Ασαμόα, Βιδάλ, Μοράτα, Τέβες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News