Αθλητισμός

Η επίσημη θέση του Ηροδότου για την ποινή

Ο Ηρόδοτος εξέδωσε ανακοίνωση παίρνοντας επίσημη θέση για την βαριά ποινή που του επιβλήθηκε, τονίζοντας ότι θα ασκήσει έφεση, ελπίζοντας ότι θα επικρατήσει σύνεση και λογική, ώστε να μην  ισχύσει αυτή η ποινή εξαθλίωσης και αφανισμού της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου

"Μας λυπεί το γεγονός που η Ε.Π.Ο. "φρόντισε", στις πλάτες ενός ερασιτεχνικού σωματείου όπως είναι ο ιστορικός μας ΗΡΟΔΟΤΟΣ, να φορτώσει όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες δεκαετίες.

Η ομάδα θα ασκήσει έφεση για να διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματά της και ελπίζουμε στην ολομέλεια της επιτροπής να επικρατήσει σύνεση και λογική, ώστε να μην  ισχύει συ αυτή η ποινή εξαθλίωσης και αφανισμού της ομάδας μας.

Δηλώνουμε και πάλι ότι στον συγκεκριμένο αγώνα η διοίκηση της ομάδας μας είχε πάρει όλα τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και δεν είχε ουδεμία ευθύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό που μας συγκλόνισε όλους.

Ο Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ έχει 82 χρόνια ιστορίας, διαχρονική προσφορά στον αθλητισμό και καμία τριμελής επιτροπή δεν μπορεί να καταδικάσει ούτε την ομάδα ούτε την κοινωνία της Νέας Αλικαρνασσού.

Εκ του Δ.Σ. Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ"

Σχόλια