Αθλητισμός

Σημαντικό εντός έδρας ματς για τον ΟΦΗ με την Καβάλα

Μετά την πρώτη νίκη της χρονιάς επί του Ηλυσιακού, στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00) με την Καβάλα στο κλειστό του ΒΑΚ.

Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ο ΟΦΗ θέλει να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη του στη φετινή Α2 (ηττήθηκε στην πρεμιέρα από το Φίλιππο Βέροιας) και δεύτερον γιατί αντιμετωπίζει μία από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, την οποία θέλει να βάλει αποκάτω στη βαθμολογία.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου κόντρα στον Ηλυσιακό ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μανόλης Σφακιανάκης επισήμανε: «Κόντρα στον Ηλυσιακό η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια τη νίκη. Η ομάδα παρουσιάστηκε όπως θέλουμε να τη βλέπουμε και πιστεύουμε όλο ότι μπορεί να παίξει και ακόμα καλύτερα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην τεχνική ηγεσία για την εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα, όπου δε νομίζω ότι θα περάσουν εύκολα κάποιες ομάδες και προχωράμε».

Για το παιχνίδι του επόμενο Σαββάτου με την Καβάλα ο Μανόλης Σφακιανάκης ανέφερε ότι «παίζουμε μια από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Είναι ένα ντέρμπι στο γήπεδο μας το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως συνέβη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Φίλιππο Βέροιας. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα τον ευχαριστήσουμε και με την απόδοση μας και με το αποτέλεσμα».

Σχόλια