default-image

Δεν φεύγει από τον Πλατανιά ο Ζουμπουλάκης

Ποδόσφαιρο
Δεν φεύγει από τον Πλατανιά ο Ζουμπουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο Άγγελος Ζουμπουλάκης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πλατανιάς μετά τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο ότι θα ζητήσει μεταγραφή από την ομάδα του τα Χριστούγεννα.

«Πιστεύω στον εαυτό μου, δουλεύω σκληρά, επιθυμώ να βοηθήσω την ομάδα μου και θα το κάνω όποτε κληθώ από τον προπονητή μου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.

Το θέμα, όπως προβάλλεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Την πρόθεσή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά Χανίων -που λήγει το καλοκαίρι του 2015- και την επιθυμία του να βοηθήσει, όποτε κληθεί, την ομάδα μας, εκφράζει ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Με αφορμή δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, ο 25χρονος αμυντικός «αναμένεται να ζητήσει μεταγραφή τον Δεκέμβριο», ο Άγγελος Ζουμπουλάκης «βάζει τα πράγματα στη θέση τους», τονίζοντας στη δήλωσή του τα εξής:

«Έχω συμβόλαιο με τον Πλατανιά έως το καλοκαίρι του 2015. Είμαι ποδοσφαιριστής του Πλατανιά. Πέρασα μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο μετά τον περυσινό τραυματισμό μου, όμως έχω επιστρέψει απόλυτα υγιής και είμαι έτοιμος να προσφέρω. Πιστεύω στον εαυτό μου, δουλεύω σκληρά, επιθυμώ να βοηθήσω την ομάδα μου και θα το κάνω όποτε κληθώ από τον προπονητή μου. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου είτε είναι για ένα παιχνίδι είτε για όλα τα παιχνίδια είτε για 90 λεπτά είτε για λίγα λεπτά. Κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνίζεται, όμως η τελική απόφαση είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του προπονητή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News