default-image

Πετράκης: "Θετική αύρα ο Γκατούζο" (Ηχητικό)

Αθλητισμός
Πετράκης: "Θετική αύρα ο Γκατούζο" (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηρακλειώτης προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης μίλησε στο Ράδιο 9.84 και την εκπομπή του Στέλιου Μαλτεζάκη για την εφετινή προσπάθεια της ομάδας.

Βέβαια, στάθηκε ιδιαίτερα στις κρητικές ομάδες (ΟΦΗ, Εργοτέλη και Πλατανιά), ενώ αναφέρθηκε στο πάθος του Γκατούζο.

Για τη νίκη του ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη:

«Για μας δεν ήταν και η καλύτερη συγκυρία τα τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια, όπως προέκυψαν μετά τη διακοπή. Με τον Πανιώνιο δεν ξεκινήσαμε καλά και θα έλεγα ότι ισορροπήσαμε μετά το 35'. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, ελέγξαμε το παιχνίδι και εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα. Ήταν μια σημαντική νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα, που προσπαθεί καθημερινά να επιβιώσει».

Για τον ΟΦΗ και τον Γκατούζο:

«Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλό ρόστερ. Έχει ένα προπονητή με πάθος και όρεξη για δουλειά. Ο Γκατούζο μου βγάζει μια θετική αύρα, μια εκτίμηση και σεβασμό ως προπονητής. Για τον ποδοσφαιριστή Γκατούζο ξέρουν όλοι. Η ομάδα του ΟΦΗ έχει κόσμο, έχει προοπτική και οικονομικές δυσκολίες, όπως όλες οι ομάδες. Ο χρόνος κυλά υπέρ του ΟΦΗ αγωνιστικά, έχει καλό υλικό και τις προϋποθέσεις για μια καλή σεζόν».

Για τον Εργοτέλη:

«Ο Εργοτέλης παρότι άλλαξαν πολλά πράγματα, με την παρουσία του κ. Δερμιτζάκη πιστεύω ότι αποκτά φυσιογνωμία και ταυτότητα. Το λίγο διάστημα που είναι ο Παύλος εκεί. Οι παίκτες που ήρθαν είναι εξαιρετικοί, ενώ θεωρώ ότι θα παίξουν και νέα παιδιά με προοπτική, όπως ο Χαλκιαδάκης και ο Λεονάρντο. Θα βρει το δρόμο του ο Εργοτέλης».

Για τον Πλατανιά και η ευχή για τις τρεις κρητικές ομάδες:

«Πιστεύω και ο Πλατανιάς ότι έχει ένα ποιοτικό ρόστερ, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Γενικά πάντως και για τις τρεις ομάδες, ως Κρητικός εύχομαι να πάνε καλά, όπως και για την δική μου ομάδα. Στο τέλος όλοι να είμαστε χαρούμενοι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News