default-image

Χάνει και Αϊντχόφεν ο Μέντες

Ποδόσφαιρο
Χάνει και Αϊντχόφεν ο Μέντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού θα χάσει ο Νταβίντ Μέντες, που δεν θα ακολουθήσει τους «πράσινους» στην Ολλανδία για το ματς του Europa League (23/10) με την Αϊντχόφεν, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του. Παράλληλα εκτός αποστολής είναι και ο αρχισκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μετέχει στις προπονήσεις, αλλά ακόμα δεν παίρνει ματς στα πόδια του μετά την πρόσφατη επέμβαση στην ωμοπλάτη.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Ολλανδούς, που θα διεξαχθεί στο «Phillips Stadion», για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News