default-image

Αγωνία στον ΟΦΗ για τον Λόρια

Ποδόσφαιρο
Αγωνία στον ΟΦΗ για τον Λόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή του ΟΦΗ στην... πραγματικότητα, μετά το πανηγυρικό κλίμα της Κυριακής, φέρνει στο προσκήνιο την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Η εβδομάδα ξεκίνησε με... πονοκέφαλο για τον Τζενάρο Γκατούζο σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού οι Αλέξης Περογαμβράκης και Γκιόργκι Λόρια επισκέφτηκαν το γιατρό της ομάδας Γιώργο Στεφανουδάκη.

Για τον Ηρακλειώτη επιθετικό τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο καλά, καθώς ήδη ξεκίνησε θεραπεία για τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έκανε χθες μαγνητική εξέταση, η οποία έδειξε κάκωση στο δεξί γόνατο. Από σήμερα θα αρχίσει θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες και κολλαγόνα, ενώ στην πορεία της εβδομάδας θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Μάλιστα, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το προσεχές παιχνίδι.

Χθες το «μενού» περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στη «Λεωφόρο» την Κυριακή, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική. Σήμερα οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις... μπαταρίες τους λόγω του ρεπό, ενώ αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News