default-image

Και τώρα Περιστέρι για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Και τώρα Περιστέρι για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης έχασε το παιχνίδι στο Παγκρήτιο από τον Ολυμπιακό... με βάση το τελικό σκορ αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις.

Πεποίθηση όλων στην ομάδα είναι πως με ανάλογες εμφανίσεις θα έρθουν οι βαθμοί και η συνέχεια θα είναι και βαθμολογικά καλύτερη. Σίγουρα ο Παύλος Δερμιτζάκης έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του αλλά προσπάθησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας μετά το ματς πως «δε γίναμε σούπερ ομάδα» και γνωρίζοντας πολύ καλά πως στη συνέχεια δε θα φτάνουν οι εμφανίσεις αλλά θα πρέπει να έρχονται και οι βαθμοί. Μια συνέχεια η οποία είναι ιδιαιτέρως φορτωμένη για τους κιτρινόμαυρους, με τρεις αγώνες μέσα σε μια εβδομάδα.

Αμέσως επόμενο παιχνίδι το Σάββατο (25/10) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ακολουθεί το ματς με τη Βέροια την Τετάρτη (29/10) για τη 2η αγωνιστική του κυπέλλου και ακολούθως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ  (εντός έδρας) την Κυριακή (2/11) για την 9η ημέρα του πρωταθλήματος. Οι αναμετρήσεις αυτές και ειδικά του πρωταθλήματος έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά ο στόχος είναι να μη φύγει η ομάδα από το γήπεδο με συγκομιδή μηδέν.

Φυσικά πρώτα βλέπουν όλοι το προσεχές παιχνίδι. Στα αγωνιστικά θέματα, αγωνία υπάρχει για τον Μέγι ο οποίος αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα με τους Πειραιώτες με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό.

Ο Ισπανός αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του και αν υπάρχει θέμα συμμετοχής του στους αγώνες που ακολουθούν, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο όπου παράλληλα γίνεται και η επιστροφή στις προπονήσεις αφού χθες υπήρχε ρεπό…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News