default-image

Λαμπρόπουλος: "Είμαστε διπλά… πεισμωμένοι" (Ηχητικό)

Αθλητισμός
Λαμπρόπουλος: "Είμαστε διπλά… πεισμωμένοι" (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα… σύννεφα είναι άπαντες στον ΟΦΗ μετά το χθεσινό μεγάλο διπλό επί του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος μίλησε στο Ράδιο 9.84 και την εκπομπή του Στέλιου Μαλτεζάκη για την επιτυχία αυτή, την προσπάθεια που έγινε από Γκατούζο και παίκτες, όπως φυσικά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε:

Για το χθεσινό ματς:

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη και δίκαια τη χαιρόμαστε, όμως από σήμερα θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Το ευχαριστηθήκαμε, αλλά δεν σταματάμε εκεί, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα».

Τα συναισθήματα και την αποθεωτική υποδοχή:

«Είμαστε απόλυτα προετοιμασία και το αποτέλεσμα ήρθε την κατάλληλη στιγμή, καθώς είχε ξεκινήσει η κριτική. Μια νίκη που βοηθάει ψυχολογικά, βαθμολογικά βεβαίως, ενώ χαρακτηρίζεται ιστορική, καθώς ήρθε μετά από 27 χρόνια. Αυτές οι νίκες μεγαλώνουν την ομάδα και βγάζουν τον κόσμο στο δρόμο, όπως και έγινε».

Για την προετοιμασία την περίοδο της διακοπής:

«Πήγαμε πολύ καλά διαβασμένοι σ' αυτή την αναμέτρηση. Δώσαμε και την ψυχή μας, ενώ εκ των προτέρων υπήρχε ένα κλίμα αισιοδοξίας. Σε ότι αφορά τη διάταξη, αν ο προσανατολισμός είναι επιθετικός ή αμυντικός, δεν  έχει να κάνει με το σχηματισμό. Όπως προανέφερα είμαστε διαβασμένοι και δουλέψαμε πολύ μέσα στο γήπεδο. Το θέμα είναι λοιπόν ο προσανατολισμός και όχι τα συστήματα, που ούτως ή άλλως, έχουν μικρές διαφορές».

Τις… κατηγορίες για σκόπιμες καθυστερήσεις:

«Το θέμα των καθυστερήσεων μπορεί κάθε ομάδα να το βλέπει από την μεριά της. Εγώ έχω να πω, ότι τα παιδιά δεν έπεφταν κάτω, απλά για να πέσουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν ιατρικοί λόγοι. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δε δικαιούνταν τη νίκη την Κυριακή».

Για το μεγάλο κίνητρο των παικτών:

«Τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, πάντα δίνουν έξτρα κίνητρο. Είναι νίκες που γράφουν ιστορία και εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε δύο φορές… πεισμωμένοι για να φτάσουμε στον στόχο».

Τη συνέχεια και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Δημιουργούνται προσδοκίες για όλους μας και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Δε γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα να τους κερδίζουμε όλους. Για να υπάρχει συνέχεια, πρέπει να επικρατήσουμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα, ώστε να έχει αξία και αυτή η νίκη. Βαθμολογικά πλέον είμαστε καλά, αν πούμε θεωρητικά ότι υπήρχε ένα σχεδιασμός για τις πρώτες αγωνιστικές».

Για τις δυνατότητες της εφετινής ομάδας:

«Ο εφετινός ΟΦΗ είναι μια νέα ομάδα, που ακόμη δεν έχει φτάσει εκεί που μπορεί. Έχουμε δυνατότητες ως σύνολο και είμαι βέβαιος, ότι θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον».

Την επιρροή του Τζενάρο Γκατούζο:

«Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και ένας πολύ καλός προπονητής. Ακόμη κι αν αφήσουμε εκτός του αγωνιστικό, για τους παίκτης είναι μεγάλη υπόθεση να υπάρχει μια τέτοια προσωπικότητα. Δίνει ώθηση και κίνητρο σε όλους μας».

Για την προσωπική του διαδρομή στην ομάδα:

«Σε κάθε αγώνα κάνω και εγώ την προσπάθεια μου, αν βοήθησα έστω και λίγο την Κυριακή είμαι χαρούμενος για αυτό. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, γιατί ο τραυματισμός μου ήταν σοβαρός και μάλιστα στο ίδιο γόνατο. Όλα πήγαν καλά, ο γιατρός ο κ. Στεφανουδάκης έκανε πολύ καλή δουλειά και νιώθω σα να μην τραυματίστηκα».

Για τους «νέους» Μερεμπασβίλι και Απόνιο:

«Ο Μερεμπασβίλι μας βοήθησε πολύ και είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Επίσης, πολύ καλός είναι και ο Απόνιο, που θεωρώ ότι επίσης θα προσφέρει στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες χρειάζονται και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News