Αθλητισμός

Χωρίς Ανάκογλου πιθανώς η ΑΕΚ στα Χανιά

Μετά τη χθεσινή νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, μαζεύτηκαν σήμερα στα Σπάτα οι παίκτες της ΑΕΚ, αφού την προσεχή Παρασκευή ακολουθεί το παιχνίδι με τα Χανιά στο γήπεδο των Περιβολίων για την τρίτη αγωνιστική της Football League.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν έχει ακόμη ξεπεράσει την κάκωση στην αριστερή γάμπα. Έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και δεδομένου ότι μεσολαβούν ελάχιστες μέρες μέχρι τον αγώνα, οι πιθανότητες να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα δεν είναι με το μέρος του. Κανονικά προπονήθηκαν Μπρέτσεβιτς, Σοϊλέδης και Τσεβάς που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κρήτης θα αρχίσει ουσιαστικά την Τρίτη με προπόνηση στις 18:00.

Τα κοινωνικά μηνύματα της ΑΕΚ

Η μαθητική εξέδρα που καθιέρωσε η ΑΕΚ από χθες θα έχει συνέχεια. Τα παιδιά που γέμισαν την εξέδρα στη θύρα 31 του ΟΑΚΑ έστειλαν μήνυμα κατά του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων με πανό που ανέφερε: «Κανείς δεν πρέπει να με κάνει να ντρέπομαι γι αυτό που είμαι. Λέω ΟΧΙ στον ρατσιμό».

Το επόμενο ραντεβού των μαθητών και των μαθητριών στο ΟΑΚΑ θα είναι την 28η Οκτωβρίου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών και το μήνυμα που θα στείλουν τα παιδιά θα αφορά ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά, την Ειρήνη.

Σχόλια