Αθλητισμός

Συμφώνησε με Ολυμπιακό ο Μαρκόπουλος, αντιδρούν στον ΠΑΟΚ

 Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον Σούλη Μαρκόπουλο και ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΠΑΟΚ αναμενόταν να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο! Μετά όμως τις διαμαρτυρίες του κόσμου του δικεφάλου, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν...

Ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει πριν από μερικές μέρες τον Σούλη Μαρκόπουλο, με τον 65χρονο προπονητή να πηγαίνει το πρωί της Κυριακής  στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο (1+1+1) έναντι περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ συνολικά.

Ωστόσο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (19/10) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει την δική της θέση, μετά και τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας που την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα .

Ο ΠΑΟΚ οφείλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον Σούλη Μαρκόπουλο, που κατέβηκε το απόγευμα στην Αθήνα, έδωσε τα χέρια με τους αδελφούς Αγγελόπουλος, με τον δικέφαλο του βορρά να μην είναι αρνητικός, αφού ο 64χρονος τεχνικός θα χάριζε όλα τα χρωστούμενα για να αποκτήσει την ελευθέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Με αφορμή μία σειρά δημοσιευμάτων που παρέλασαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζονται τα εξής… Είμαστε υπερήφανοι που το περασμένο καλοκαίρι, στα πρώτα πέντε χρόνια της συνεργασίας μας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συμφωνήσαμε από κοινού να προσθέσουμε ακόμη μία πενταετία στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή μας και των συνεργατών του, την δική μας στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα μπορεί να βρούμε στο δρόμο μας και θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τον ΠΑΟΚ».

Σχόλια