default-image

Μόνος πρώτος στη Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Μόνος πρώτος στη Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τη φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν το πλήρωσε. Ο «δικέφαλος» νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο, είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία και πάει για το ματς με τη Φιορεντίνα (23/10) με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ενα γκολ σε 5 ματς είχε δεχτεί ο Ατρόμητος κι έφαγε δύο σ' ένα τρίλεπτο (27', 29') με αποτέλεσμα να έρθει μοιραία η ήττα από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που είχε σε πολύ καλή μέρα τους Ρατς, Τζιόλη και Σκόνδρα.

Ο «δικέφαλος» επέβαλε τον ρυθμό του εξ' αρχής, δεν έβγαλε φάσεις ως το 20', ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, σκόραρε με Κάτσε (27'), Ρατς (29') με τον Τσενάμο να φέρει ευθύνη και στα δυο γκολ, καθώς «έπνιξε» το πρώτο και στο δεύτερο ήταν εκτός θέσης κι έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έκατσε, αλλά τελικά δεν το πλήρωσε... Ο Ατρόμητος μείωσε στο 61' με τον Ούμπιδες, έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 76' λόγω αποβολής του Ζε Βίτορ με δεύτερη κίτρινη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς, Κατσικάς, Βίτορ, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακ (51' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (91' Κουλούρης), Περέιρα (69' Μάρτενς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Κοντοές, Δημούτσος (77' Τάτος), Ούμπιδες, Καραμάνος (57' Αγκουαζί), Πίτου Γκαρσία (57' Γεωργίου), Ναπολεόνι, Παπάζογλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News