default-image

Ο Ναζλίδης έδωσε χρυσό τρίποντο στον Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Ο Ναζλίδης έδωσε χρυσό τρίποντο στον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το πρώτο γκολ του Θωμά Ναζλίδη, μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω σοβαρού τραυματισμού, ο Πλατανιάς πανηγύρισε την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη στην Σούπερ Λίγκα επικρατώντας 1-0 απέναντι στην Ξάνθη.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο, με τους Ακρίτες -στο ντεμπούτο του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο- να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως να μην μπορούν να φτάσουν στο γκολ στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Αντίθετα, οι Χανιώτες ήταν καλύτεροι στο δεύτερο 45λεπτο και στην πρώτη φάση του Ναζλίδη, ο οποίος άδειασε δύο αντιπάλους και ανατράπηκε από τον τρίτο, έφτασαν στο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ίδιο στο 71'.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν άτυχη στο φινάλε, αφού η κεφαλιά του Ράνου στο 89', σταμάτησε στο δοκάρι του Ολιμπά.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Αγκιλέρα, Άλκης, Μαχαμάτ, Τετέ (68' Ναζλίδης), Μενδρινός, Γκόμες, Μιλούνοβιτς (63' Τσουράκης),Τόρες (83' Ιτούα).

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας, Λουσέρο (74' Ολιβέιρα), Ομπόντο (79' Παπαστεριανός), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Καπετάνος (62' Ράνος),Σολτάνι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News